Volg mij ook op social media:

Training

Met mijn achtergrond in het onderwijs is het trainen van jonge en ervaren modellen een vanzelfsprekende volgende stap. Ik combineer mijn ervaring als model met de competenties als docent. Trainingen kunnen zowel voor een groep als individueel worden geboekt en ik werk het liefst op maat voor iedere leerling. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over mijn trainingsaanbod.

Voor ieder niveau

Wil je model worden of ben je model en heb je extra training nodig om op te vallen? Wil jij je poses of loop verbeteren? Of je zelfvertrouwen vergroten?
De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen trainen in zowel catwalk lopen als poseren voor de camera. Dit betreft meestal particulieren en beginnende modellen van alle leeftijden die graag wat begeleiding willen. Maar voor evenementen word ik ook ingehuurd om bijvoorbeeld een groep klaar te stomen voor de catwalk. Verder zijn mijn trainingsdiensten ook te vinden in het primair en voortgezet onderwijs (Lekker Relevant) en bij mijn modellenbureau.

Training:
Catwalk lopen

Na deze training wordt catwalk lopen een cakewalk. Deze training kan geboekt worden voor minimaal een uur tot twee uur. Bij een groep kan de tijdsduur afhankelijk zijn van het aantal personen, voor kwaliteitsbewaking. We behandelen verschillende onderwerpen en na voltooiing krijg je een certificaat van mij.

We behandelen:

Foto poses op de catwalk

Loop- en draaitechnieken

Groepschoreografie

Lopen op muziek

Loophouding

Gezichtsexpressies

Etiquette

Omgangsvormen

Make-up advies

Optioneel

Naast het verzorgen van de training en het uitgeven van een certificaat. Bied ik ook meerdere opties aan die met een meerprijs geboekt kunnen worden. Denk hierbij aan registratie door middel van fotografie en/of video. Een mooie manier om je vooruitgang te zien tijdens en na de les. En dit kan ook verzorgt worden door een professional om het tot portfolio waardig niveau te tillen. Verder kan ik ook de locatie en andere voorzieningen verzorgen in jouw buurt zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Training:
Poseren bij photoshoot

In samenwerking met een professioneel fotograaf en make-up artist uit de industrie, krijg je op maat begeleiding met poseren, mimiek en andere essentiële dingen. Met als doel om naast vaardigheden ook portfolio waardige foto’s van jezelf mee te geven.

Criteria modellenbureau

Mooi op de foto staan is één ding maar weten welke foto’s je stuurt naar een agency vergroot verder je kansen. Ik geef je meerdere voorbeelden en handgrepen om beginnersfouten te voorkomen.

Offerte Aanvragen

Heeft u interesse in één of een combinatie van mijn diensten? Vul uw gegevens hieronder zo compleet mogelijk in. Dan antwoord ik zo spoedig mogelijk met vragen en/of mijn offerte.