Nieuwe vormgeving van de website

Anno 2020

Met het inluiden van het nieuwe decennium nog vers in het geheugen kon het design van deze website natuurlijk niet achterblijven. Het werd echt tijd voor een nieuwe vormgeving van de website! De oude website onder WIX was ondanks makkelijk te onderhouden. Niet ideaal als ondernemer om in te profileren met de beperkingen die het opwerpt. Met ingang van 2020 heb ik mij voorgenomen oude gebruiken of los te laten of te versimpelen. Deze website stond bovenaan op het lijstje om los te laten. Want de kwaliteit, van mijn diensten en portfolio, kwam niet genoeg naar voren bij de oude situatie. Met grote dank aan Niels Otten (PenguinBlend / Lekker Relevant) voor het realiseren van deze nieuwe website.

Een volledige frisse start

Als kunstdocent kan ik het niet vaak genoeg benadrukken. Beelden moeten spreken en het podium krijgen om verhalen te vertellen. Het simpele doch efficiënt thema design van Anders Norén vinkte alle hokjes af van het eisen pakket. Naast een fris design is het ook compact dat goed bijdraagt aan de snelheid van de website. Extra functionaliteit als overzichtelijke offerte formulieren bij onze diensten zijn nu eindelijk mogelijk. Verder zijn de belangrijke dingen als cookie en privacy elementen en verantwoording nu ook makkelijk te vinden en up-to-date. Zodat we de komende jaren weer goed vooruit kunnen. Uiteraard zijn mijn foto’s als model ook meeverhuisd en te vinden in mijn portfolio pagina.

What to-do next?

Mijn to-do lijstje is tevens nog lang niet klaar, maar het begin is gemaakt. Deze website zal verder geoptimaliseerd worden gaandeweg voor onder andere mobiel gebruik. Verder zal deze website ook voorzien worden van extra diensten, blog posts, logo en meer portfoliomateriaal. Blanche Model Agency zal binnenkort ook te maken krijgen met een nieuwe vormgeving van de website. Lekker Relevant zal zich ondertussen door ontwikkelen als relatief jonge website met meer onderwijs aanbod, design en beeldmateriaal.

Volg mij op instagram of via deze website om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.