Fotoshoot training / coaching voor elk niveau

Fotoshoot coaching door Gabriëlle Blanche

Wil je model worden? Of ben je model en wil je extra vaardigheden opdoen om goed te poseren voor de camera en het maximale uit een sessie te halen? Of wil je gewoon mooie foto’s hebben voor jezelf in een professionele setting? Dan biedt deze cursus uitkomst en is voor iedereen toegankelijk.

Voor wie is dit?
  • Beginnende modellen
  • Ervaren modellen die meer willen weten
  • Mensen die het interessant lijkt een dagje in de spotlight te staan als fotomodel
  • Voor een productie met onervaren modellen
Wie is Gabriëlle Blanche?

Als eigenares van “Blanche Model Agency” en met meer dan 10 jaar ervaring in de modellen industrie heeft Gabrielle zich ontwikkeld tot een veelzijdig model met een divers portfolio aan opdrachten. Die naast een mooi uiterlijk ook een eerstegraads diploma heeft als docent “fine arts and design.” Beide expertise combineert zij met deze cursus om mensen een beter bewustzijn te kweken hoe te poseren en op te vallen tussen de andere modellen. Poseren vergt veel oefening en het bijhouden hiervan is cruciaal om constant kwalitatief werk neer te zetten. Gabrielle probeert ten alle tijden maatwerk te leveren aan iedere cursist en past haar kennis als docent ook toe in de overdracht van de benodigde kennis.

De training bestaat uit?

Het volledige pakket:
In samenwerking met een professioneel fotograaf en make-up artist uit de industrie, krijg je op maat begeleiding met poseren, mimiek en andere essentiële dingen van Gabriëlle. Om portfolio waardige foto’s op te leveren die optimaal aansluiten aan de selectie criteria die modellen- en castingbureaus hanteren. Je wordt opgemaakt door de make-up artist en tijdens het fotograferen zal Gabriëlle je instrueren met tips and tricks voor een optimaal resultaat.

Alleen coaching:
Zonder toeters en bellen voor producenten, als alles al klaar staat om te shooten is coaching het enige dat telt. Tijdens een productie met bijvoorbeeld beginnende modellen kunnen problemen ontstaan in de communicatie tussen de maker en het model. Gabrielle kan ingehuurd worden puur om deze modellen te coachen in het proces en de kans op geslaagde foto’s te vergroten in korte tijd.

Interesse? Vul hieronder uw gegevens en voorkeur in voor een vrijblijvende offerte.

Deze diensten zijn per dagdeel te boeken.